Se curata cartofii, se spala, se taie in cuburi, se pun intr-un vas cu apa, cu ulei si cu sare, si se aseaza pe foc. Se acopera vasul cu un capac si
Se curata cartofii, se spala, se taie in cuburi, se pun intr-un vas cu apa, cu ulei si cu sare, si se aseaza pe foc. Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit, pana se patrund cu furculita. Se scot pe un platou si se presara cu patrunjel verde tocat.
Se spala carnea de porc, se taie bucati groase de 2 cm, se bat usor, se condimenteaza dupa gust. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca, mai intai pe o parte, apoi se intorc, fara sa intepam carnea, pe partea cealalta. Se prajeste aproximativ 15 minute.
Se serveste calda cu salata de muraturi.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii