Friptura de porc la cuptor

Se ia un but de porc sau jumatate de but, se sareaza, se pipereaza, se freaca cu usturoi si se lasa astfel cel putin o ora. Apoi se asaza in tava, imp

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 but porc
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei usturoi

Mod de preparare

Se ia un but de porc sau jumatate de but, se sareaza, se pipereaza, se freaca cu usturoi si se lasa astfel cel putin o ora. Apoi se asaza in tava, impreuna cu cateva linguri de apa si se da la cuptor. Se stropeste mereu pe deasupra cu zeama din tava.

Se tine la cuptor pana se fragezeste bine si este frumos rumenita. Se taie felii, se asaza pe farfurie, iar sosul din tava se serveste fierbinte, in sosiera.


Se serveste la masa cu cartofi prajiti si varza murata sau varza calita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori