Friptura de porumbei

Porumbeii curatati si spalati se tin in baitul preparat din ingredientele de mai sus, doua zile. Se taie apoi in patru bucati si se pun intr-un vas c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 porumbei
  • 2 linguri unt
  • sare
  • 4-6 boabe de piper
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cuisoare
  • 2-3 linguri zeama de carne
  • Pentru bait:
  • 2 pahare vin
  • 1 pahar apa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 5-6 boabe
  • piper
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 foaie dafin

Mod de preparare

Porumbeii curatati si spalati se tin in baitul preparat din ingredientele de mai sus, doua zile. Se taie apoi in patru bucati si se pun intr-un vas cu unt incins. Se sareaza si se adauga boabele de piper, foaia de dafin, cuisoarele, cateva linguri din baitul in care au stat si zeama de carne. Se dau la cuptor si se intorc din cand in cand bucatile ca sa se prajeasca pe ambele parti.


Friptura se serveste cu garnitura de mazare sau cartofi.

Alte retete culinare:

Piftie de curcan Friptura de vita la cuptor Rulada de porc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori