Friptura de pui cu busuioc si placinte cu hrib

Usuca puii spalati. Presara-i cu sare si busuioc. Pune-i in tava, stropeste-i cu putin ulei fierbinte si prajeste-i in cuptor la temperatura medie. To

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui pentru prajit (1
  • 5-2 kg)
  • 50 ml ulei
  • sare. Pentru placinta (8-10 bucati): 200 g hrib
  • 50 g unt
  • 150 g parmezan ras
  • 150 ml frisca
  • busuioc
  • sare

Mod de preparare

Usuca puii spalati. Presara-i cu sare si busuioc. Pune-i in tava, stropeste-i cu putin ulei fierbinte si prajeste-i in cuptor la temperatura medie. Toarna cate un pic de apa, cat este necesar si stropeste-i frecvent, pana se prajesc. Intre timp pregateste placinte sarate. Prajeste ciupercile curatate si feliate subtire in unt, sareaza, dupa care presara parmezan ras. Toarna frisca peste ciuperci si fierbe ingredientele. Taie placintele taietei de grosimea unui deget, amesteca-le cu tocana de ciuperci cu frisca si incalzeste preparatul.
Alte retete recomandate:

Vinete coapte

Placinta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori