Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se unge cu unt si se sareaza usor, dupa care se pune in t
Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se unge cu unt si se sareaza usor, dupa care se pune in tava de friptura cu o cana de apa calda. Se frige la foc potrivit o ora, dupa care se intoarce si se continua frigerea. Alaturi de pui se pun in tava si maruntaiele. Se stropeste friptura din cand in cand cu sosul din tava. Cand este gata, friptura se scoate pe un platou, se inconjoara cu maruntaiele pregatite si se serveste cu sos de mere.
Sosul de mere se pregateste dintr-un kilogram de mere fara coaja si fara seminte, taiate felii si inmuiate pe foc mic cu o cana de supa sau de apa calda si indulcite cu o lingura de zahar. Sosul trebuie, sa fie bine scazut.
Se serveste cald si poate fi ornat cu cateva felii subtiri de mar.
Alte retete culinare:
Piept de pui cu smantana si ciuperci
Chiftelute
Lasagna
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatinimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiO prajitura cu multa ciocolata si nuca de cocos, cu multa culoare, care se 'asorteaza' perfect cu Sarbatorile de primavara.
Prajitura cu nuca de cocos si ganache de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii