Inmuiem vasul de lut un timp sufficient de lung. Curatam rata pe dinafara si pe dinauntru si o saram. Zeama si coaja rasa de pe 2 portocale le amestc
Inmuiem vasul de lut un timp sufficient de lung. Curatam rata pe dinafara si pe dinauntru si o saram. Zeama si coaja rasa de pe 2 portocale le amestcam cu mirodeniile (mustar, cuisoare, zahar piper) si vin. Curatam de coaja a treia portocala si o taiem cubulete. Punem rata in vasul de lut, adaugam cubuletele de portocale, acoperim cu grasime. Incepem sa o prajim in cuptorul rece aprox. 2 ore, iar cu 10 minute inainte de de trece cele 2 ore, scoatem rata din din vas, il feliem, punem imprejur cubuletele de portocale, presaram cu bobote de Capri si o prajim pana se inroseste.
Alte retete cu carne de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii