Friptura de sitari

Sitarii se curata, se impaneaza la piept cu slanina afumata, se sareaza si se pipereaza, apoi se invelesc cu o foaie de slanina si se pun intr-o tiga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 sitari
  • 100 gr slanina
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Sitarii se curata, se impaneaza la piept cu slanina afumata, se sareaza si se pipereaza, apoi se invelesc cu o foaie de slanina si se pun intr-o tigaie cu unt. Se adauga apoi in cuptor sitarii si se stropesc din cand in cand cu zeama pe care o lasa.


Friptura se serveste cu legume si salata de sezon.

Alte retete:

Piftie de curcan Friptura de vita la cuptor Curcan umplut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori