Se curata carnea de pielite si se taie felii groase. Se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei si o cana de supa de zarzavat. Se sareaza, se adauga cate
Se curata carnea de pielite si se taie felii groase. Se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei si o cana de supa de zarzavat. Se sareaza, se adauga cateva boabe de piper, putin cimbru si o ceapa taiata in patru. Slanina se taie felii subtiri si se pune printre feliile de carne. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa o ora la foc potrivit. Se intorc feliile de friptura, se adauga un pahar de vin alb si se continua frigerea inca o ora, dupa care se adauga usturoiul si se scoate friptura din cuptor.
Se serveste calda, cu legume sote.
Alte retete care contin carne:
Pui la cuptor
Pui cu cartofi la cuptor
Drob de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Comentarii