Se curata carnea de pielite si se taie felii groase. Se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei si o cana de supa de zarzavat. Se sareaza, se adauga cate
Se curata carnea de pielite si se taie felii groase. Se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei si o cana de supa de zarzavat. Se sareaza, se adauga cateva boabe de piper, putin cimbru si o ceapa taiata in patru. Slanina se taie felii subtiri si se pune printre feliile de carne. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa o ora la foc potrivit. Se intorc feliile de friptura, se adauga un pahar de vin alb si se continua frigerea inca o ora, dupa care se adauga usturoiul si se scoate friptura din cuptor.
Se serveste calda, cu legume sote.
Alte retete care contin carne:
Pui la cuptor
Pui cu cartofi la cuptor
Drob de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaAstazi va prezinta Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post Pentru ca merg la mama...
Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de postPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii