Friptura de vacuta la tava

Friptura de vacuta la tava este o mancare cu carne delicioasa cu rosii, usturoi si vin. Carnea se spala, se taie zgarciurile si se pune in cratita sa fiarba cu toate ingredientele.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • suc de rosii sau
  • pasta tomata
  • foi de dafin
  • 100 g vin.

Mod de preparare

Friptura de vacuta la tava este o mancare cu carne delicioasa cu rosii, usturoi si vin. Carnea se spala, se taie zgarciurile si se pune in cratita sa fiarba cu toate ingredientele amintite, se lasa sa fiarba bine, apoi se scoate din sos, se scurge si, cand s-a racit, se taie felii egale care se pun in tava si dupa aceea se toarna sosul strecurat peste carne si gustam sa vedem daca lipseste ceva. La final, punem vinul si dam la cuptor timp de jumatate de ora.


Friptura de vacuta la tava se serveste cu cartofi, orez, etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu caise si iaurt

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Rotite din vinete umplute

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Rotite din vinete umplute
Dovlecei si vinete pane

Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Dovlecei si vinete pane
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
ReteteCulinare.RO

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata