Friptura de vita

Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei. Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cim

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr de carne alba de vita
  • 1-2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 1 pahar de vin sec
  • 2-3 rosii
  • usturoi
  • cimbru

Mod de preparare

Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei.

Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cimbrul.

Cand este aproape gata se adauga vinul si se mai lasa sa dea un clocot.
Pofta buna!

Alte retete culinare delicioase:

Friptura de miel la tava,

Cotlete de miel cu mere,

Pulpa de porc la tava,

Friptura impletita,

Friptura in ulei

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc