Friptura de vita

Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei. Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cim

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr de carne alba de vita
  • 1-2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 1 pahar de vin sec
  • 2-3 rosii
  • usturoi
  • cimbru

Mod de preparare

Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei.

Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cimbrul.

Cand este aproape gata se adauga vinul si se mai lasa sa dea un clocot.
Pofta buna!

Alte retete culinare delicioase:

Friptura de miel la tava,

Cotlete de miel cu mere,

Pulpa de porc la tava,

Friptura impletita,

Friptura in ulei

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori