Carnea se taie felii groase si se impaneaza in mijloc cu feliute de slanina rulata si trecuta prin patrunjel verde si usturoi tocat, dupa care se in
Carnea se taie felii groase si se impaneaza in mijloc cu feliute de slanina rulata si trecuta prin patrunjel verde si usturoi tocat, dupa care se introduce in felia de carne. Se aranjeaza feliile intr-o forma inoxidabila in care se pune o lingura cu untura, o ceapa taiata in doua, in care se infig cuisoare, morocvii tocati bucati mai mari, sare, boabe de piper, se adauga apoi vinul si usturoi taiat feliute. Se baga in cuptor si se acopera cu un capac. Atunci cand furculita intra usor in carne, se adauga bulionul de rosii gros, o lingurita cu mustar si o lingura cu smantana. Se lasa sa mai fiarba putin dupa care se scoate din cuptor.
Se serveste cu garnitura de morcovi si cu sosul din tava.
Alte retete:
Ardei umpluti
Sarmale de post
Mancare de mazare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcMerișor m-a provocat. Eu m-am documentat și am exectutat ;) Un sirop tare aromat. M-am inspirat de la Adnia ;) Simplu, de...
Sirop din flori de iasomieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii