Carnea se taie felii groase si se impaneaza in mijloc cu feliute de slanina rulata si trecuta prin patrunjel verde si usturoi tocat, dupa care se in
Carnea se taie felii groase si se impaneaza in mijloc cu feliute de slanina rulata si trecuta prin patrunjel verde si usturoi tocat, dupa care se introduce in felia de carne. Se aranjeaza feliile intr-o forma inoxidabila in care se pune o lingura cu untura, o ceapa taiata in doua, in care se infig cuisoare, morocvii tocati bucati mai mari, sare, boabe de piper, se adauga apoi vinul si usturoi taiat feliute. Se baga in cuptor si se acopera cu un capac. Atunci cand furculita intra usor in carne, se adauga bulionul de rosii gros, o lingurita cu mustar si o lingura cu smantana. Se lasa sa mai fiarba putin dupa care se scoate din cuptor.
Se serveste cu garnitura de morcovi si cu sosul din tava.
Alte retete:
Ardei umpluti
Sarmale de post
Mancare de mazare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaAstazi va prezinta Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post Pentru ca merg la mama...
Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de postPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii