Carnea de la piept sau pulpe se taie felii groase. Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie felii subtiri dupa care se aaaza int
Carnea de la piept sau pulpe se taie felii groase. Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie felii subtiri dupa care se aaaza intr-un vas. Peste legume se pun bucatile de carne, unt, se sareaza si se pipereaza. Se baga vasul in cuptor, se acopera cu un capac si se lasa friptura sa fiarba inabusit, in supa de oase. Cand carnea este moale, se ridica capacul si se lasa sa se rumeneasca.
Se serveste calda cu garnitura de legume .
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Tocanita de pui
Cartofi la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii