Vrabiile se curata, se spala, se sareaza, se pipereaza si apoi se pun intr-o tava cu unt sau untura. Se introduce tava in cuptor, la foc mediu si se
Vrabiile se curata, se spala, se sareaza, se pipereaza si apoi se pun intr-o tava cu unt sau untura. Se introduce tava in cuptor, la foc mediu si se stropesc din cand in cand cu sosul din tava. Dupa ce s-au rumenit, se adauga un pahar de vin si se lasa la fript.
Se servesc calde, cu sos si garnitura de cartofi.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Gratar de porc cu vinete coapte Rulada de porc
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaMi-au placut mult galustele bavareze, cand le-am descoperit preparand o reteta de la Sidy, pentru provocarea Week-end cu...
Supa de rosii cu galuste bavarezeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii