Pentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza intr-o tava, cu spatele in sus.
Pentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza intr-o tava, cu spatele in sus. Se da la cuptor, la inceput la foc moale. Se unge din timp in timp cu grasime. La sfarsit se intareste focul si nu se mai atinge, ca sa se rumeneasca frumos si sa se intareasca bine coaja. Se taie repede pe fund de lemn si se asaza bucatile pe farfurie. Sosul care a ramas in tava se curata de grasime, se pune sa fiarba cu o lingura de apa, amestecand pentru ca sa se ia rumeneala de pe fund. Se trece prin sita si se serveste separat. Nu se toama peste friptura, pentru ca sa nu se moaie coaja.
Friptura de miel se serveste cu cartofi prajiti si cu salata verde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii