Pentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza intr-o tava, cu spatele in sus.
Pentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza intr-o tava, cu spatele in sus. Se da la cuptor, la inceput la foc moale. Se unge din timp in timp cu grasime. La sfarsit se intareste focul si nu se mai atinge, ca sa se rumeneasca frumos si sa se intareasca bine coaja. Se taie repede pe fund de lemn si se asaza bucatile pe farfurie. Sosul care a ramas in tava se curata de grasime, se pune sa fiarba cu o lingura de apa, amestecand pentru ca sa se ia rumeneala de pe fund. Se trece prin sita si se serveste separat. Nu se toama peste friptura, pentru ca sa nu se moaie coaja.
Friptura de miel se serveste cu cartofi prajiti si cu salata verde.

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii