Pentru friptura din carne de pui cu sos de legume morcovii, telina si patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie felii. Puiul se curata, se trece prin flacara.
Pentru friptura din carne de pui cu sos de legume morcovii, telina si patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie felii. Puiul se curata, se trece prin flacara si se spala. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Puiul se aseaza in tava impreuna cu morcovi, telina radacina, patrunjel radacina, se adauga ulei, 100 ml apa, sare dupa gust si se introduce tava la cuptor pentru a se frige puiul. Dupa ce s-a fript, puiul se scoate separat, se raceste si se portioneaza. Sosul rezultat se paseaza, se adauga pasta de tomate, 400 ml apa fiarta si se mai fierbe 8-10 minute.
Friptura din carne de pui cu sos de legume se serveste calda, cu sos si diferite garnituri.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinatePerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presataUn tort delicios si racoros, ca tot e toamna frumoasa si calduroasa! :D
Desert tort diplomat cu doua creme
Comentarii