Pentru friptura din carne de pui cu sos de legume morcovii, telina si patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie felii. Puiul se curata, se trece prin flacara.
Pentru friptura din carne de pui cu sos de legume morcovii, telina si patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie felii. Puiul se curata, se trece prin flacara si se spala. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Puiul se aseaza in tava impreuna cu morcovi, telina radacina, patrunjel radacina, se adauga ulei, 100 ml apa, sare dupa gust si se introduce tava la cuptor pentru a se frige puiul. Dupa ce s-a fript, puiul se scoate separat, se raceste si se portioneaza. Sosul rezultat se paseaza, se adauga pasta de tomate, 400 ml apa fiarta si se mai fierbe 8-10 minute.
Friptura din carne de pui cu sos de legume se serveste calda, cu sos si diferite garnituri.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezO prajitura perfecta si racoritoare pentru zilele calduroase de vara! O compozitie de branza lejera cu stratul de cirese...
Cheescake copt cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu