Pentru friptura din carne de pui cu sos de legume morcovii, telina si patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie felii. Puiul se curata, se trece prin flacara.
Pentru friptura din carne de pui cu sos de legume morcovii, telina si patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie felii. Puiul se curata, se trece prin flacara si se spala. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Puiul se aseaza in tava impreuna cu morcovi, telina radacina, patrunjel radacina, se adauga ulei, 100 ml apa, sare dupa gust si se introduce tava la cuptor pentru a se frige puiul. Dupa ce s-a fript, puiul se scoate separat, se raceste si se portioneaza. Sosul rezultat se paseaza, se adauga pasta de tomate, 400 ml apa fiarta si se mai fierbe 8-10 minute.
Friptura din carne de pui cu sos de legume se serveste calda, cu sos si diferite garnituri.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vita
Comentarii