Pentru friptura din carne de pui cu sos de tomate puiul se trece prin flacara, se spala si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza cu sare.
Pentru friptura din carne de pui cu sos de tomate puiul se trece prin flacara, se spala si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza cu sare. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Puiul se aseaza intr-o tava cu ulei si 50 ml apa si se introduce la cuptor. Cand puiul este fript, se scoate pe un platou si se portioneaza. in sosul ramas se adauga faina dizolvata in 25 ml apa rece, cimbru, piper si 125 ml apa fiarta; se fierbe cca 10 minute, dupa care se strecoara. Spre sfarsitul fierberii, se adauga vin.
Friptura din carne de pui cu sos de tomate se serveste calda, cu sos.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii