Friptura din carne de vita la tava

Pentru friptura din carne de vita la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa, morcovii, telina si usturoiul se curata, se spala, se taie felii. Carnea se inabusa in ulei.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita fara os - 600 g
  • ceapa - 100 g
  • morcovi - 50 g
  • usturoi - 10 g
  • telina radacina - 50 g
  • ulei - 100 ml
  • apa - 150 ml
  • sare si piper boabe dupa gust

Mod de preparare

Pentru friptura din carne de vita la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa, morcovii, telina si usturoiul se curata, se spala, se taie felii. Carnea se inabusa in ulei si 150 ml de apa, se adauga ceapa, morcovi, telina, usturoi, sare, piper boabe si se introduce la cuptor. Sosul se paseaza. Dupa frigere, carcasa se portioneaza.

Friptura din carne de vita la tava se serveste calda, cu sos.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc