Muschiul de vita se curata de pielite, apoi se impaneaza cu usturoi tocat, se adauga sare, se unge cu ulei si se leaga cu o sfoara si se lasa deopar
Muschiul de vita se curata de pielite, apoi se impaneaza cu usturoi tocat, se adauga sare, se unge cu ulei si se leaga cu o sfoara si se lasa deoparte o ora. Se pune puttn ulei si unt in tava, se infierbanta pe foc, se adauga muschiul si se lasa sa se albeasca pe toate partile intorcandu-l, ca sa nu-si piarda sangele si sucurile cand se frige. Se pune muschiul albit pe tava, se adauga felioare de costita, se adauga o cescuta cu apa, ceapa in care se infig cuisoarele, cimbru, boabe de piper si se introduce tava in cuptor cu focul potrivit. Dupa aproximativ o ora se adauga vinul si ciupercile si se lasa in continuare la fiert. Cand furculita intra usor in carne, friptura se mai lasa la rumenit putin si se scoate afara apoi. Dupa ce s-a racit, se taie felii.
Se serveste cu sosul de ciuperci.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Chiftele
Ardei umpluti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii