Friptura din piept de porc la cuptor este o friptura delicioasa si plina de gusturi explozive.
Scoatem carnea tocata din carnati, condimentam pieptul de porc dupa preferinte, taiem cartofii in sferturi, pe lungime si ne apucam sa asamblam: invelim sferturile de cartofi cu umplutura de carnati, pe care le punem apoi pe fasii de piept de porc. Le prindem in scobitori, le asezam in tava "tapetata" cu vin alb si niscaiva boabe de piper, apoi le punem la cuptor, acoperit cu folie, timp de o ora. Dupa o ora scoatem folia si stropim din cand in cand cu sosul din tava. Mai lasam la cuptor pana cand friptura se rumeneste frumos.
Friptura din piept de porc se poate servi cu salata de muraturi si alaturi de un pahar de vin.
Reteta de friptura din piept de porc a fost propusa pe forumul Culinar.ro de little coffee.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii