Se curata carnea de pielite, se impaneaza cu bucati de costita afumata si cu catei de usturoi, se sareaza si se unge cu ulei. Carnea astfel pregatita
Se curata carnea de pielite, se impaneaza cu bucati de costita afumata si cu catei de usturoi, se sareaza si se unge cu ulei. Carnea astfel pregatita se pune intr-o tava cu ulei, cimbru si restul de costita si usturoi. Se acopera cu apa sau cu supa si se introduce in cuptorul incins pentru o ora, apoi se intoarce friptura, se lasa inca o ora in cuptor, stropind-o cu sosul din tava. Se scoate din cuptor si se taie felii groase.
Se serveste calda, cu garnitura de legume fierte si apoi calite in unt.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Pui pe sticla
Piftie de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii