Friptura impanata din carne de vaca

Se curata carnea de pielite, se impaneaza cu bucati de costita afumata si cu catei de usturoi, se sareaza si se unge cu ulei. Carnea astfel pregatita

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne macra
  • 200 g costita afumata
  • usturoi
  • sare
  • 1 ceasca ulei
  • cimbru

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite, se impaneaza cu bucati de costita afumata si cu catei de usturoi, se sareaza si se unge cu ulei. Carnea astfel pregatita se pune intr-o tava cu ulei, cimbru si restul de costita si usturoi. Se acopera cu apa sau cu supa si se introduce in cuptorul incins pentru o ora, apoi se intoarce friptura, se lasa inca o ora in cuptor, stropind-o cu sosul din tava. Se scoate din cuptor si se taie felii groase.
Se serveste calda, cu garnitura de legume fierte si apoi calite in unt.

Alte retete care contin carne:

Tocanita de pui

Pui pe sticla

Piftie de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori