1. Cureti bucatile de carne de pielite, le speli, apoi le stergi cu un prosop curat, le asezi pe masa de lucru si le prinzi capetele cu o scobitoare.
1. Cureti bucatile de carne de pielite, le speli, apoi le stergi cu un prosop curat, le asezi pe masa de lucru si le prinzi capetele cu o scobitoare.
2. Incepi sa le impletesti.
3. Pui friptura intr-o tava unsa cu ulei si dai tava la cuptor pentru 20-25 minute si, intre timp, mai stropesti friptura cu grasimea din tava.
4. Cand e gata, scoti friptura pe platou si o pastrezi calda.
5. In grasimea ramasa pui 1 lingura de faina si pui tava pe foc sau torni totul intr-o tigaie.
6. Lasi pe foc pana se rumeneste putin faina, apoi stingi totul cu vin, amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase.
7. Daca e nevoie, mai adaugi putina apa si praf de sofran pentru a obtine o culoare mai frumoasa.
8. Mai lasi sa dea un clocot, torni sosul pe un platou frumos si pui friptura impletita pentru sos.
9. Alaturi aranjezi frumos legumele trase in unt sau ulei si servesti cu salata verde.
Se serveste calda
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtImi place foarte mult acest muschiulet de porc. Este foarte fraged si se gateste imediat! Din el pregatesc foarte des...
Muschiulet de porc cu sos de soia la tigaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii