Fierbe 2-3 kg de pulpa de porc cu piele in 0,5 litri de Coca Cola amestecata cu putina apa. In timp ce fierbe carnea, adauga si cateva cuisoare. Pres
Fierbe 2-3 kg de pulpa de porc cu piele in 0,5 litri de Coca Cola amestecata cu putina apa. In timp ce fierbe carnea, adauga si cateva cuisoare. Presara carnea fiarta cu zahar brun si piper macinat. Preincalzeste cuptorul si pune friptura pentru cateva minute in cuptorul fierbinte, la 240 de garde, incat sa se caramelizeze zaharul.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii