Carnea taiata in fasii de cca un deget se prajeste in ulei. Se stinge cu 200 – 300 ml de apa, se potriveste gustul cu oregano, ghimber, nucsoa
Carnea taiata in fasii de cca un deget se prajeste in ulei. Se stinge cu 200 – 300 ml de apa, se potriveste gustul cu oregano, ghimber, nucsoara si sare si se fierbe sub capac. Inainte de a fi gata, se presara cu boia. Faina se se freaca cu apa sa nu aiba cocoloase, se adauga mustarul, zeama de lamaie, zaharul si la urma smantana sau frisca, amestecand continuu se toarna peste carne (se fierbe pana se ingroasa, adica 1 – 2 minute)
Se serveste cu langose (placinte groase).
Alte retete mancare recomandate
Pui cu legume
Ciorba de pui a la grec
Orez cu pui
Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii