Se rumeneste putin carnea in untura, intorcind-o pe toate partile. Se adauga un morcov curatat si taiat in jumatate, o ceapa, sarea, usturoiul, piperu
Se rumeneste putin carnea in untura, intorcind-o pe toate partile. Se adauga un morcov curatat si taiat in jumatate, o ceapa, sarea, usturoiul, piperul, un paharel de vin si apa calda cit sa acopere carnea. Se pune capacul si se lasa sa fiarba pina cind carnea este frageda si ramin numai 2-3 linguri de zeama. Se scot morcovul, ceapa si usturoiul, se dau prin sita, se pun din nou in cratita cu friptura, se adauga o lingura de bulion, 2-3 linguri de apa si se lasa sa mai dea un clocot, intorcind carnea pe toate partile. Se taie friptura felii si se toarna sosul deasupra Se serveste cu garnitura de cartofi, orez fiert sau legume fierte si oparite cu unt.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cam stramb din nas daca este vorba de oaie. Sotul meu a complotat cu fratele lui, spuneau ce bun ar fi un gulas de oaie....
Gulas de oaie cu fasole boabeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii