Friptura inabusita

Bucata intreaga de carne se freaca cu putina sare si se impaneaza cu bucati de slanina si usturoi. Se prajeste pe toate partile in untura incinsa, se

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg carne(pulpa)
  • 100g slanina
  • 1 capatina usturoi
  • 2 linguri untura
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bucata intreaga de carne se freaca cu putina sare si se impaneaza cu bucati de slanina si usturoi. Se prajeste pe toate partile in untura incinsa, se adauga zeama de carne sau apa, piper, se acopera si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, pina scade zeama si carnea este frageda. Daca este nevoie, se mai adauga in timpul fierberii cite putina apa calda. Se taie felii de grosimea unui deget si se asaza pe farfuria de servit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Chiftelute marinate
Cele mai apreciate rețete
Pizza cu spanac si sos Alfredo
1
Aperitive cu legume

Pizza cu spanac si sos Alfredo

O pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...

Pizza cu spanac si sos Alfredo
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca
2
Prajituri

Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca

Tapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...

Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanac
3
Aperitive cu branza

Trifoi cu 4 foi cu branza si spanac

Usor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!

Trifoi cu 4 foi cu branza si spanac
Semiluna
4
Prajituri

Semiluna

Copilaria la gura sobei cu semiluni parfumate pe masa!

Semiluna
Inimioare sarate cu chimen
5
Aperitive

Inimioare sarate cu chimen

Rapid, satios si delicios!

Inimioare sarate cu chimen
Parteneri
File de salau in crusta de pesmet cu parmezan
Bucataras.RO

File de salau in crusta de pesmet cu parmezan

Cautand pe net retete de preparare a fileului de peste, m-am oprit la acest fel pe care l-am pregatit dupa gustul nostru si...

File de salau in crusta de pesmet cu parmezan
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Socată reţeta bunicii
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii