Prepara urmatoarea umplutura: taie cubulete slanina, prajeste-le intr-o tigaie, dupa care adauga 50 g de ceapa tocata marunt. Cand a devenit aurie ada
Prepara urmatoarea umplutura: taie cubulete slanina, prajeste-le intr-o tigaie, dupa care adauga 50 g de ceapa tocata marunt. Cand a devenit aurie adauga ghiveciul, presara cu sare si las-o putin la inabusit. Toarna ouale bine amestecate in ghiveci si lasa-le sa se intareasca, amestecand continuu. Ia-l de pe foc si lasa-l la racit. Bate bine fleicile, presara cu sare si piper. Unge umplutura pe cate o felie, indoaie marginile peste umplutura, ruleaza-le intr-o forma alungita si leaga-le cu sfoara. Incinge untura si aseaza fleicile (date prin faina), prajeste-le 20 de minute la cuptor – intorcandu-le din cand in cand. Scoate carnea din untura, prajeste ceapa tocata marunt in untura ramasa, adauga boia dulce, pasta de rosii, amesteca si pune inapoi fleicile, toarna suficienta apa incat sa le acopere si inabuse-le sub capac. Scoate carnea cand este aproape fiarta, scoate sforile si pune deoparte rulourile.
Se serveste calda cu ghiveci de legume.
Alte retete recomandate:
Papanasi fierti
Ardei umpluti
Zacusca de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaFie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii