Carnea fiarta si racita se taie felii groase si se asaza intr-o forma de sticla incasabila, alternand feliile de carne cu felii de cartofi cruzi. Se s
Carnea fiarta si racita se taie felii groase si se asaza intr-o forma de sticla incasabila, alternand feliile de carne cu felii de cartofi cruzi. Se sareaza, se parfumeaza cu cimbru si se adauga untul. Totul se acopera cu supa de zarzavat si se introduce forma in cuptorul rece. Se potriveste focul "la mic" apoi, dupa ce s-a incalzit bine, se mareste putin focul. Se frige pina cind cartofii se pot consuma.
Se serveste fierbinte, cu salata de sezon.
Alte retete care contin cartofi :
Cartofi la cuptor
Pui cu cartofi
Salata cartofi

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii