Carnea fiarta si racita se taie felii groase si se asaza intr-o forma de sticla incasabila, alternand feliile de carne cu felii de cartofi cruzi. Se s
Carnea fiarta si racita se taie felii groase si se asaza intr-o forma de sticla incasabila, alternand feliile de carne cu felii de cartofi cruzi. Se sareaza, se parfumeaza cu cimbru si se adauga untul. Totul se acopera cu supa de zarzavat si se introduce forma in cuptorul rece. Se potriveste focul "la mic" apoi, dupa ce s-a incalzit bine, se mareste putin focul. Se frige pina cind cartofii se pot consuma.
Se serveste fierbinte, cu salata de sezon.
Alte retete care contin cartofi :
Cartofi la cuptor
Pui cu cartofi
Salata cartofi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii