Friptura Novodnai este delicioasa. Pentru aceasta mancare cu carne aveti nevoie de 1 kg muschi de vita taiat felii, batut bine cu ciocanul.
Friptura Novodnai este delicioasa. Pentru aceasta mancare cu carne, muschi de vita trebuie taiat felii, batut bine cu ciocanul, apoi presaram peste muschi: sare afumata, nucusoara, piper, pudra de usturoi si usturoi zdrobit. Separat in tigaie, punem 250 g unt la topit, iar cand este incins, asezam muschiul si-l prajim pe ambele parti. Dupa ce s-a prajit, turnam peste muschi 100 ml de coniac si flambam bucatile de muschi prajite.
Friptura Novodnai se serveste cu garnitura de ciuperci cu sos de rosii – 1 kg ciuperci calite in 100 g unt, adaugam 3 rosii tocate, sare afumata, usturoi, piper. Dam la fiert timp de 20 de minute, apoi decoram cu patrunjel verde.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu am vrut sa pun aceasta reteta,ptr ca e usoara si (poate banala ptr unii)dar am vrut sa adaug si ceva retete din copilaria...
Turte nedospite(Cococi)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii