se fragezesc feliile de carne, se condimenteaza, se prajesc pe ambele parti intr-o tigaie cu untura incinsa, dupa care se pun intr-o cratita. In gras
se fragezesc feliile de carne, se condimenteaza, se prajesc pe ambele parti intr-o tigaie cu untura incinsa, dupa care se pun intr-o cratita. In grasimea ramasa se prajeste putin faina, se adauga ceapa taiata marunt si se caleste putin. Se adauga vinul si 300 ml apa, se fierbe pana cand incepe sa clocoteasca si se toarna peste carne. Se adauga foaia de dafin si coaja de lamaie razuita, se acopera si se fierbe inabusit. Daca e nevoie, se toarna putina apa. Intre timp se tai legumele in bucati lungi de 6 cm, ceapa ramasa se taie rondele, si amestecate, se calesc putin in 20 g untura si putina apa. Dupa ce carnea a devenit moale, se toarna peste ea smantana, se adauga legumele, caperele, mustarul, zaharul si zeama de lamaie si se fierbe totul inca o data. La servire se presara cu frunze de patrunjel.
Alte retete recomandate
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeNumai buna pentru o zi de post si rapid de executat, gata in maxim 15 minute.
Mancare de post- tocanita de ciuperci
Comentarii