se fragezesc feliile de carne, se condimenteaza, se prajesc pe ambele parti intr-o tigaie cu untura incinsa, dupa care se pun intr-o cratita. In gras
se fragezesc feliile de carne, se condimenteaza, se prajesc pe ambele parti intr-o tigaie cu untura incinsa, dupa care se pun intr-o cratita. In grasimea ramasa se prajeste putin faina, se adauga ceapa taiata marunt si se caleste putin. Se adauga vinul si 300 ml apa, se fierbe pana cand incepe sa clocoteasca si se toarna peste carne. Se adauga foaia de dafin si coaja de lamaie razuita, se acopera si se fierbe inabusit. Daca e nevoie, se toarna putina apa. Intre timp se tai legumele in bucati lungi de 6 cm, ceapa ramasa se taie rondele, si amestecate, se calesc putin in 20 g untura si putina apa. Dupa ce carnea a devenit moale, se toarna peste ea smantana, se adauga legumele, caperele, mustarul, zaharul si zeama de lamaie si se fierbe totul inca o data. La servire se presara cu frunze de patrunjel.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii