Friptura simpla de vitel nu numai ca este foarte usor de pregatit dar este si foarte sanatoasa si delicioasa.
Carnea de vitel pentru friptura simpla de vitel se spala si se sareaza.
Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii.
Carnea de vitel se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, impreuna cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. La final, se adauga vin si se mai lasa in cuptor cca. 10 minute.
Dupa frigere, se taie in 10 felii.
Friptura simpla de vitel se serveste calda cu garnitura, de exemplu asortata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii