Friptura simpla de vitel nu numai ca este foarte usor de pregatit dar este si foarte sanatoasa si delicioasa.
Carnea de vitel pentru friptura simpla de vitel se spala si se sareaza.
Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii.
Carnea de vitel se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, impreuna cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. La final, se adauga vin si se mai lasa in cuptor cca. 10 minute.
Dupa frigere, se taie in 10 felii.
Friptura simpla de vitel se serveste calda cu garnitura, de exemplu asortata.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaSarmalutele cu soia si ciuperci este o mancare de post delicioasa. Intr-un vas cu apa fierbinte se pun granulele de soia,se...
Sarmalute cu soia si ciuperci• curatati perele si ananasul• adaugati perele si ananasul palnia de alimentare a storcatorului multifunctional Vita...
Indian PunchO altă variantă a salatei orientale, adaptată după gustul nostru și ce am găsit prin frigider/cămară. Este o reteta...
Salata de cartofiDelicioasa si usor de preparat! Pofta buna!
Pizza cu baby spanac si galbiori muratiPentru salata de fructe Macedonia fructele proaspete, curatate, taiate cubulete, se pun intr-un bol cu zahar si sucul de...
Salata de fructe MacedoniaPuteti folosii orice tip de dulceata doriti sau finetti Clatite cu dragoste pregatite ❤
Clatite cu dulceata, banana si miereIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii