Muschiul se scoate din solutia pentru marinare, se taie felii groase si se lasa pe o farfurie. Se taie svaiterul si slanina in felii egale, socoÂt
Muschiul se scoate din solutia pentru marinare, se taie felii groase si se lasa pe o farfurie. Se taie svaiterul si slanina in felii egale, socoÂtind cite o felie la doua felii de carne. Se sareaza carnea, se unge fieÂcare felie cu unt cald» se asaza doua cite doua, iar intre ele se pun felii de svaiter si de slanina si se leaga separat cu ata din bumbac, S3 asaza astfel pregatite in tava de friptura cu o ceasca mare de supa de zarzavat sau de carne, cu boabe de piper si putina sare. Se introduce tava in cuptorul cald si se tine friptura la foc mare o ora, dupa care se intoarce si se adauga vinul. Este gata dupa doua ore, cind friptura se scoate pe un platou, se inlatura atele, se pastreaza forma in care s-a facut si se serveste cu garnitura de legume sote si salata verde.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii