Friptura surpriza din muschi de caprioara

Muschiul se scoate din solutia pentru marinare, se taie felii groase si se lasa pe o farfurie. Se taie svaiterul si slanina in felii egale, soco­t

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 muschi de caprioara
  • 200 g svaiter
  • 200 g slanina afumata
  • sare
  • 1 lingura de unt
  • 1 pahar de vin alb
  • piper boabe
  • 1 cana de supa

Mod de preparare

Muschiul se scoate din solutia pentru marinare, se taie felii groase si se lasa pe o farfurie. Se taie svaiterul si slanina in felii egale, soco­tind cite o felie la doua felii de carne. Se sareaza carnea, se unge fie­care felie cu unt cald» se asaza doua cite doua, iar intre ele se pun felii de svaiter si de slanina si se leaga separat cu ata din bumbac, S3 asaza astfel pregatite in tava de friptura cu o ceasca mare de supa de zarzavat sau de carne, cu boabe de piper si putina sare. Se introduce tava in cuptorul cald si se tine friptura la foc mare o ora, dupa care se intoarce si se adauga vinul. Este gata dupa doua ore, cind friptura se scoate pe un platou, se inlatura atele, se pastreaza forma in care s-a facut si se serveste cu garnitura de legume sote si salata verde.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori