Gaina se transeaza in bucati ce se prajesc in untdelemn. In untdelemnul ramas dupa prajire se caleste faina, apoi ceapa taiata fin si zarzavatul taia
Gaina se transeaza in bucati ce se prajesc in untdelemn. In untdelemnul ramas dupa prajire se caleste faina, apoi ceapa taiata fin si zarzavatul taiat marunt, care se sting cu bulion si apa. Se adauga cimbrul si se fierbe 30 min, dupa care se strecoara peste pasarea fripta. Din castravetii murati, taiati marunt, mustar, otet, vin, piper, foi de dafin se pregateste sosul picant, care se toarna peste pasare si se mai fierb impreuna, pina ce carnea este frageda.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii