Bucatile de carne impreuna ceapa tocata marunt se pun la calit intr-un vas cu o lingura de unt. Se lasa pe foc mic, acoperit cu un capac si se intorc
Bucatile de carne impreuna ceapa tocata marunt se pun la calit intr-un vas cu o lingura de unt. Se lasa pe foc mic, acoperit cu un capac si se intorc bucatiel din cand in cand. Se amesteca cu o lingura si se lasa sa scada apa. Se adauga boiaua de ardei, faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba incet pe foc mic. Castravetii se spala bine, se taie si se curata de seminte, dupa care se taie marunt si se adauga peste carne. Se mai adauga apa si sare si se fierbe in continuare pana ce carnea este fiarta si castravetii s-au inmuiat.
Mancarea se serveste calda.
Alte Ciuperci la cuptor
Chiftele
Zacusca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii