Se curata pasarea si se pune la fiert cu apa rece. Se inlatura spuma si se lasa carnea sa fiarba pana cand este buna de consumat. Se scot bucatile de
Se curata pasarea si se pune la fiert cu apa rece. Se inlatura spuma si se lasa carnea sa fiarba pana cand este buna de consumat. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se lasa pana cand se pregateste sosul. Cepele se toaca marunt si se calesc in ulei fierbinte. Cand ceapa devine sticloasa, se stinge cu o lingura de bulion desfacut in apa rece. Sosul obtinut se sareaza dupa gust, se acreste cu o lingura de otet, se adauga o lingura de zahar si se lasa sa clocoteasca cinci minute. Se adauga carnea fara oase si maslinele fierte separat si clatite cu apa rece, dupa care se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute.
Mancarea se serveste calda, cu paine proaspata.
Alte retete care contin carne:
Pui cu legume
Chiftelute
Tocanita de pipote cu inimi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii