Pulpa de miel se spala si se zvanta pe prosop curat. Oasele se spala si se oparesc. Usturoiul se curata, se spala, 1/3 se lasa intreg si restul se pis
Pulpa de miel se spala si se zvanta pe prosop curat. Oasele se spala si se oparesc. Usturoiul se curata, se spala, 1/3 se lasa intreg si restul se piseaza. Fasolea boabe se lasa la inmuiat 5-6 ore. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se impaneaza cu usturoi si se unge cu unt, ulei, sare si piper. Se coace la cuptor impreuna cu oasele, timp de 20 minute, intr-o tava unsa cu unt si ulei. Carnea se raceste o ora. Separat, se fierbe fasolea cu cimbru si foi de dafin. Usturoiul pisat se amesteca cu lapte si se scade pe foc, pana se realizeaza un sos. Se scurge jiul de la coacerea pulpei, se amesteca cu apa si faina, realizandu-se un sos. Feliile de carne decupate din pulpa se presara cu patrunjel, sos de usturoi fiert in lapte si sos din jiu.
Se servesc cu fasole fiarta.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaAzi 2 iulie implinesc matusalemica varsta de 6 luni hlizeala pe bucataras.La Campina e si sarbatoare,''Sarbatoarea celor 2...
Tortulet ''6''Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii