Se lasa chiflele sa stea in apa dupa care se scoate miezul de le fiecare si se amesteca cu carnea tocata. Se adauga ceapa calita inainte in ulei si pa
Se lasa chiflele sa stea in apa dupa care se scoate miezul de le fiecare si se amesteca cu carnea tocata. Se adauga ceapa calita inainte in ulei si patrunjelul maruntit. Se adauga smantana, oul si se condimenteaza. Se amesteca bine si cu mana umezita se formeaza bilute de dimensiunea unei mingi de pin-pong si se pun intr-o tigaie cu ulei incins. Cand toate gomboturile sunt in tigaie, se toarna in tigaie ½ dl apa cu delicat, se acopera si sa lasa sa se prajeasca timp de 30-35 de minute la foc potrivit. Intre timp se pregateste sosul de cascaval la care se adauga cateii de usturoi zdrobiti. Cu aceasta compozitie se stropesc gomboturile dupa care se mai lasa putin pe foc.
Alte retete carne
recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii