Vinetele se spala, se taie felii cu grosimea de 1 cm, care se dau cu un praf de sare si se lasa la scurs pe un tocator din lemn. Ceapa se curata si se
Vinetele se spala, se taie felii cu grosimea de 1 cm, care se dau cu un praf de sare si se lasa la scurs pe un tocator din lemn. Ceapa se curata si se taie rondele. Carnea se spala, se taie felii si se condimenteaza cu sare si piper sau condimente speciale pentru gratar. Se acopera si se lasa la rece 30 minute. Vinetele scurse si ceapa taiata rondele se coc pe gratar incins, uns cu putina grasime, 5-6 minute pe fiecare parte. Se lasa apoi deoparte sa se scurga si sa se raceasca. Se frig si feliile de carne, cate 8-10 minute pe fiecare parte, pe gratarul foarte bine incins, uns cu putin ulei. Se sevesc imediat cu legumele coapte, branza taiata felii si verdeata tocata.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii