Vinetele se spala, se taie felii cu grosimea de 1 cm, care se dau cu un praf de sare si se lasa la scurs pe un tocator din lemn. Ceapa se curata si se
Vinetele se spala, se taie felii cu grosimea de 1 cm, care se dau cu un praf de sare si se lasa la scurs pe un tocator din lemn. Ceapa se curata si se taie rondele. Carnea se spala, se taie felii si se condimenteaza cu sare si piper sau condimente speciale pentru gratar. Se acopera si se lasa la rece 30 minute. Vinetele scurse si ceapa taiata rondele se coc pe gratar incins, uns cu putina grasime, 5-6 minute pe fiecare parte. Se lasa apoi deoparte sa se scurga si sa se raceasca. Se frig si feliile de carne, cate 8-10 minute pe fiecare parte, pe gratarul foarte bine incins, uns cu putin ulei. Se sevesc imediat cu legumele coapte, branza taiata felii si verdeata tocata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii