Pentru gratarul din piept de rata cu sirop de artar, pieptul de rata se da cu sare si piper pe amandoua partile, apoi se prajeste in ulei de masline.
Pentru gratarul din piept de rata cu sirop de artar, pieptul de rata se da cu sare si piper pe amandoua partile, apoi se prajeste in ulei de masline. Dupa ce s-a prajit, taiem bucata de carne in doua felii, intre felii turnam siropul de artar, apoi adaugam feliile una peste alta, turnam putin sos brun peste carne si dam la cuptor pentru a se rumeni. Daca nu avem sirop de artar putem inlocui cu sirop de brad. Se taie felii si se pun la portie doua felii de gratar, doua linguri de orez fiert si apoi, calit in unt, ornat cu patrunjel si cimbru verde. Ca muratura, punem gogosari rosii sau pulpa de rosii murate.
Gratarul din piept de rata cu sirop de artar se serveste cu orez si muraturi.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca sunt un mare fan al branzeturilor, mai ales ale celor de la Delaco, va aduc o salatica super gustoasa si rapida din...
Salata de dovleac copt cu piept de puiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii