Gulas de vita cu ciuperci este un fel de mancare de origine maghiara. Puteti folosi orice fel de carne pentru aceasta reteta de gulas.
Gulas de vita cu ciuperci este un fel de mancare de origine maghiara. Ceapa se curata si se taie nu prea marunt.
Ardeii kapia se coc si se curata de coji si cotoare. Rosiile se taie cubulete. Ardeii iuti si ardeii copti se taie felii.
Carnea se taie bucati potrivite, cam la 2 cm.
Pastele se fierb, se scurg si se calesc cu 2 linguri de ulei de masline,apoi se presara cu putine seminte de chimen macinate si se tin la cald pana in momentul servirii. Carnea se caleste in ulei de masline, apoi se adauga peste ea, ceapa si ciupercile.
Se fierb impreuna 15 minute, apoi adaugam ardeii copti si ardeii iuti si fierbem alte 10 minute.
Adaugam boiaua paprika, boiaua dulce, semintele de chimen si apa, lasam sa fiarba impreuna 30 minute.
Adaugam rosiile in bulion si delikat, dupa gust.
Se fierb toate 15 minute.
Gulas de vita cu ciuperci se serveste alaturi de pastele calde si presaram cu patrunjel verde taiat fin.Pofta buna !
Oala de gatit sub presiune, marca Vitesse France de la KitchenShop mi-ar fi de un real folos la prepararea acestei retete!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii