Taiem carnea in bucati de aprox. 1 cm. Se spala foarte bine. Se curate ceapa rosie si se taie marunt. Usturoiul se da prin presa de usturoi. Uleiul s
Taiem carnea in bucati de aprox. 1 cm. Se spala foarte bine. Se curate ceapa rosie si se taie marunt.
Usturoiul se da prin presa de usturoi.
Uleiul se incinge si se prajeste in el ceapa pana devine sticloasa. Se ia de pe foc, se prsara boia de ardei, se amesteca si se torna putina apa. Se pune din nou pe foc si adaugam carnea. Asezonama cu pasta de gulas, usturoiul si chimionul macinat. Adaugam apa cat sa acopere amestecul si fierbem la foc mic.
Cartofii se curata de coaja si se spala. Taiem rosia si ardeii in bucati mai mici. Cand carnea este aproape moale, adaugam cartofii, rosiaaa si ardeii.
Adaugam zeama de carne si fierbem. Cand servim adaugam taitei fierti separat.
Alte retete
Ostropel de pui
Ciulama de pui
Tocanita de mazare
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii