Gulas la cazan

Taiem carnea in bucati de aprox. 1 cm. Se spala foarte bine. Se curate ceapa rosie si se taie marunt. Usturoiul se da prin presa de usturoi. Uleiul s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g picior de vita
  • 3 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 5 linguri de ulei
  • 1 lingura rasa de boia de ardei
  • 1 tub pasta de gulas (delicatesa)
  • 1 lingurita de chimion macinat
  • 400 g cartofi
  • 1 rosie
  • 2 ardei verzi
  • 2 dl supa de carne (din cubulet concentrat)
  • 80 g taitei

Mod de preparare

Taiem carnea in bucati de aprox. 1 cm. Se spala foarte bine. Se curate ceapa rosie si se taie marunt.

Usturoiul se da prin presa de usturoi.

Uleiul se incinge si se prajeste in el ceapa pana devine sticloasa. Se ia de pe foc, se prsara boia de ardei, se amesteca si se torna putina apa. Se pune din nou pe foc si adaugam carnea. Asezonama cu pasta de gulas, usturoiul si chimionul macinat. Adaugam apa cat sa acopere amestecul si fierbem la foc mic.

Cartofii se curata de coaja si se spala. Taiem rosia si ardeii in bucati mai mici. Cand carnea este aproape moale, adaugam cartofii, rosiaaa si ardeii.

Adaugam zeama de carne si fierbem. Cand servim adaugam taitei fierti separat.
Alte retete

Ostropel de pui

Ciulama de pui

Tocanita de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori