Guliile umplute cu sos de smantana este o mancare cu carne si legume delicioasa. Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura de untura, apoi se adauga orezul.
Guliile umplute cu sos de smantana este o mancare cu carne si legume delicioasa. Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura de untura, apoi se adauga orezul, carnea de porc si de pui, sare, piper si verdeata tocata. Guliile se curata de coaja, dupa care se scobesc si se umplu cu pasta din carne si orez. Se aseaza in cratita una langa alta, peste gulii punem miezul de la scobit tocat marunt. Adaugam supa din Knorr si dam la fiert timp de jumatate de ora.
Dupa fierbere, facem un sos din 200 g smantana, o lingura de faina, ½ de cana de lapte, o legatura de marar tocat fin, sare si piper. Acest sos se toarna peste guliile umplute si dam la cuptor timp de 30 de minute.
Guliile umplute cu sos de smantana se servesc calde.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseCeva simplu sau nu, depinde din ce perspectiva privesti.....
Prajitura cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii