Pentru gutui cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Gutuile se spala, se curata de casa seminala si se taie felii mari.
Pentru gutui cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Gutuile se spala, se curata de casa seminala si se taie felii mari. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Carnea se sareaza, se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml apa rece, pasta de tomate, cuburile MAGGI, sare si cantitatea de apa necesara fierberii (cca 1,300 l). Se continua fierberea pana ce carnea este fiarta. Feliile de gutui se inabusa in 100 ml ulei, se adauga la carne si se fierb impreuna. Zaharul se caramelizeaza fara sa se arda, se adauga putina apa, scortisoara, se fierbe cca 5 minute si, cand sunt aproape fierte, se toarna peste gutui si carne.
Gutuii cu carne de vita se serveste calde.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineDupă risotto-ul acela cu pere, care culmea s-a evaporat, am cotrobăit prin cămară și am găsit acest amestec deosebit!...
Orez natur cu quinoa, vegetale si pereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii