Pentru gutui cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi , insa fara ceapa. Se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa.
Pentru gutui cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi , insa fara ceapa. Se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o lingura de untura. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda.
Se spala gutuile (nu se curata de coaja), se taie bucati potrivite, se scot mijlocul pietros si casuta cu seminte si se prajesc usor cu putina untura. Se pun peste carne cand aceasta este aproape gata. Se adauga un sos de zahar ars, in care s-a pus un praf de faina. Gutuile cu carne se dau jumatate de ora la cuptor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii