Dupa ce marinam carnea de iepure in apa cu otet si zarzavat de supa cateva ore, se curata de pielite, se sterge cu un prosop curat si se taie bucati
Dupa ce marinam carnea de iepure in apa cu otet si zarzavat de supa cateva ore, se curata de pielite, se sterge cu un prosop curat si se taie bucati mari. Se pune carnea intr-o cratita emailata, cu ulei fierbinte si se prajeste pe toate partile pina cind devine frageda, apoi se scoate pe farfurie si se pregateste un sos de ceapa in uleiul ramas. Ceapa se caleste marunt si se pune peste ulei cu o cescuta de apa. Se acopera craÂtita si se micsoreaza focul. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga carnea, niper boabe, o ceasca de supa, o foaie de dafin si sarea necesara. Se acopera cratita si se fierbe inabusit, pe foc mic, o ora.
Se scot bucatile de Jarne, se ingroasa sosul cu un pahar de smintina si se serveste totul fierbinte.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii