Iepurele se curata, se spala si se pudreaza cu sare, dupa care se inveleste in slanina. Se leaga si se pune intr-o tava cu cateva linguri de apa, dup
Iepurele se curata, se spala si se pudreaza cu sare, dupa care se inveleste in slanina. Se leaga si se pune intr-o tava cu cateva linguri de apa, dupa care se introduce in cuptorul fierbinte. Se lasa se se friga in grasimea in care a fost invelit, la care se adauga feliile de lamaie curatate de coaja.
Se serveste cu sosul din tava si cu sote de legume sau cu sos picant.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti Placinta de dovleac Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii