Carnea de iepure de casa (pulpa, spinare) se taie in bucati mai mici si se sareaza. Ceapa se da pe razatoare, iar patrunjelul se taie marunt. Carnea s
Carnea de iepure de casa (pulpa, spinare) se taie in bucati mai mici si se sareaza. Ceapa se da pe razatoare, iar patrunjelul se taie marunt. Carnea se prajeste in putin ulei incins.
Cand prinde culoare, se adauga ceapa si patrunjelul, se amesteca, se stinge cu 2/3 din vin, apoi se lasa pe foc mic sa se caleasca. Ciupercile curatate se taie lamele si cand iepurele s-a inmuiat pe jumatate, se adauga la carne.
Cand ciupercile si-au lasat zeama, se adauga restul de vin. Cand carnea este gata, se presara cu faina pentru a ingrosa mancarea, se adauga bulionul, se amesteca si se ia de pe foc.
In loc de carne de iepure, se poate incerca cu carne de pasare. Se merita!
Alte retete recomandate
Ciorba de burta
Ciorba perisoare
Dovlecei cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaSalvasem reteta de pe un site,nu va zic cat de bun a fost....te lingi pe degete!
Somon in crusta de parmezan la cuptor
Comentarii