Carnea de iepure de casa (pulpa, spinare) se taie in bucati mai mici si se sareaza. Ceapa se da pe razatoare, iar patrunjelul se taie marunt. Carnea s
Carnea de iepure de casa (pulpa, spinare) se taie in bucati mai mici si se sareaza. Ceapa se da pe razatoare, iar patrunjelul se taie marunt. Carnea se prajeste in putin ulei incins.
Cand prinde culoare, se adauga ceapa si patrunjelul, se amesteca, se stinge cu 2/3 din vin, apoi se lasa pe foc mic sa se caleasca. Ciupercile curatate se taie lamele si cand iepurele s-a inmuiat pe jumatate, se adauga la carne.
Cand ciupercile si-au lasat zeama, se adauga restul de vin. Cand carnea este gata, se presara cu faina pentru a ingrosa mancarea, se adauga bulionul, se amesteca si se ia de pe foc.
In loc de carne de iepure, se poate incerca cu carne de pasare. Se merita!
Alte retete recomandate
Ciorba de burta
Ciorba perisoare
Dovlecei cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii