Inima cu sos de rosii

Se spala inima, se curata de zgarciuri, se pune la fiert in apa rece cu o ceapa taiata felii, sare si cateva boabe de piper. Se fierbe pana cand intra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de inima de vaca sau de porc
  • sare
  • piper boabe
  • 1 cana sos de rosii
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se spala inima, se curata de zgarciuri, se pune la fiert in apa rece cu o ceapa taiata felii, sare si cateva boabe de piper. Se fierbe pana cand intra usor furculita in ea, apoi se scoate, se taie felii si se acopera cu sos de rosii sarat si indulcit dupa gust. Sosul se condimenteaza cu putin cimbru.
Mancarea se serveste calda, cu piure de cartofi.

Alte retete culinare:

Placinta cu mere

Ciocolata de casa

Supa de galuste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori