Slanina de porc se spala bine in apa amestecata cu o lingura de sare, apoi se taie in bucati egale, potrivit de mari. Ceapa se curata si se taie solzi
Slanina de porc se spala bine in apa amestecata cu o lingura de sare, apoi se taie in bucati egale, potrivit de mari. Ceapa se curata si se taie solzisori. Cartofii se curata, se spala, apoi se pun la fiert in apa clocotita. Verdeata se spala si se toaca marunt. Bucatile de slanina se pun apoi la prajit in uleiul incins, unde se lasa timp de aproximativ 25-30 de minute. Apoi se scot si se asaza pe un platou sau intr-o farfurie mai incapatoare. Cartofii se scot si se taie in cuburi. Ceapa se caleste si se pune in acelasi vas cu celelalte. Se adauga cimbru, piper si un praf de sare. Totul se garniseste cu verdeata taiata fin.
Se servesc calde, cu mamaliguta si un strop de mujdei.
Alte retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii