Pieptul de pui il tai fasii mai late si il inabusi in putin ulei de masline cu apa. Cand s-a albit pe ambele parti pui legume Letcho (Bonduelle) la ca
Pieptul de pui il tai fasii mai late si il inabusi in putin ulei de masline cu apa. Cand s-a albit pe ambele parti pui legume Letcho (Bonduelle) la care adaugi supa de rosii (in punga o sa gasesti un plic cu niste cubulete de bulion pe care le dizolvi in putina apa) si lasi la inabusit 20 minute.
Adaugi 2 borcane de sos Uncle Bens (unul de Sos sweet&sour si unul thai-cu ananas), apoi pui oregano, busuioc, curry indian si sofran.
Pofta buna!
Reteta Letcho cu piept de pui, orez si sos thai a fost propusa de alinacos_2004 pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Curry Chicken, Pui cu Curry,
Pui indian tandoori,
Pui cu sos picant

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii