Pentru limba breze cu macaroane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, ceapa, telina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru limba breze cu macaroane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, ceapa, telina se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa rece. Macaroanele se rup. Faina se cerne. Limba de vita, morcovii, telina si ceapa se inabusa in 100 ml ulei si 100 ml apa; se adauga pasta de tomate si faina dizolvata in 50 ml apa rece, cuburile MAGGI, 2-3 l apa fiarta, usturoi, cimbru, foi de dafin, sare si piper si se fierb inabusit 2 ore. Limba fiarta se scoate intr-un vas cu apa rece, se curata de pielite si se taie felii. Sosul se paseaza peste bucatile de limba, se fierb impreuna 5-10 minute si se adauga vin. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare si se racesc cu apa rece. Se strecoara, se scurg bine de apa si se inabusa in unt.
Limba breze cu macaroane se serveste calda, cu garnitura de macaroane.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii